Bröllopstrender 2021/2022

Trots att vi är mitt i en pandemi och allt känns osäkert kan det vara skönt att få inspiration och drömma sig bort. Här kommer därför en liten guide till kommande trender inom bröllopsvärlden.

Årets färger

Varje år tar Pantone fram årets färger. I år valdes färgerna ”illuminating” och ”ultimate gray”. Dessa färger kommer vi säkert se mer av till sommaren och kanske även nästa år. En annan mycket populär kombination är Eucalyptusgrönt och ljusrosa. Dessa färger passar väldigt bra ihop och är en favorit hos många blivande brudpar. Det kommer även en del mer rustika färger som mörkblått och terracotta.

Wed now – party later

Med rådande restriktioner är det inte tal om stora bröllop med gäster från all världens hörn. Istället för att ha ett litet och intimt bröllop planerar många att ha ceremonin i år och en stor fest när Covid är över. En del väljer att förnya sina löften i samband med den planerade festen, en del vill ha en ny ceremoni. Oavsett kommer vi att få se många, stora fester under 2022.

Omtanke om gästerna

Det är inte bara brudparet som kommer stå i centrum. Det har blivit allt vanligare att även planera för gästernas upplevelse. Det kan vara allt från goodie bags på rummen till små presenter på det dukade bordet. Att vara mån om gästerna kan också innebära att tänka sig in i gästernas behov, vad ska de t.ex. göra under tiden ni fotograferas?

Genomtänkta detaljer

Pga Covid-19 har många fått mer tid till att planera sitt bröllop. Många förutspår att vi kommer att få se många genomtänkta detaljer de kommande åren. Det kan vara allt från att piffa toaletterna med doftpinnar och ljuslyktor till att ta fram ett helhetskoncept för allt tryckt material. Att låta era personligheter få synas

Go big or go home

Med alla uppskjutna bröllop förväntas det att många kommer slå på stort när det äntligen är dags för fest. Större dekorationer, mer blommor och imponerande miljöer förutspås bli populärt.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *